Deset izlagača na sajmu nekretnina “Expo Real”

Bez autora
Oct 08 2012

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) je ove godine po šesti put zaredom organizovala nastup domaćih kompanija na međunarodnom sajmu nekretnina “Expo Real” koji se održava u Minhenu od 8. do 10. oktobra 2012. godine.Ove godine na nacionalnom štandu Srbije prisutni su sledeći izlagači: gradovi Subotica, Zrenjanin, Smederevo, Vranje i Novi Sad, opštine Obrenovac i Pećinci, zatim VIP Novi Sad, kao i Delta Real Estate i Javno preduzeće Stara planina.

Deset izlagača na sajmu nekretnina “Expo Real”Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) je ove godine po šesti put zaredom organizovala nastup domaćih kompanija na međunarodnom sajmu nekretnina “Expo Real” koji se održava u Minhenu od 8. do 10. oktobra 2012. godine.

Ove godine na nacionalnom štandu Srbije prisutni su sledeći izlagači: gradovi Subotica, Zrenjanin, Smederevo, Vranje i Novi Sad, opštine Obrenovac i Pećinci, zatim VIP Novi Sad, kao i Delta Real Estate i Javno preduzeće Stara planina.

Sajam “Expo Real” je najveća manifestacija ove vrste u Evropi, na kojoj preko 80 posto učesnika čine sami investitori i donosioci odluka. Sajam je idealna prilika za predstavljanje projekata potencijalnim investitorima, kao i upoznavanje sa najnovijim trendovima iz industrije. Sve najveće kompanije iz sveta tradicionalno učestvuju na ovom sajmu koji prate mnogi specijalizovani skupovi i konferencije.S tim u vezi, predstavnici SIEPA-e će trećeg dana sajma, u terminu predviđenom za predstavljanje Srbije, održati i prezentaciju o sektoru nekretnina i mogućnostima investiranja u Srbiju.

Prošle godine na sajmu je izlagalo 1.610 učesnika iz 34 zemlje, a sajam je posetilo preko 37.000 posetilaca. Najveći broj posetilaca je došao iz Nemačke, Velike Britanije, Holandije, Austrije, Švajcarske, Francuske, Poljske, SAD, Češke Republike, Ruske Federacije i Luksemburga.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik